1 april 2020

Geen Hand, Maar Een Plant

Ondanks dat we nog grote orders draaien hebben wij ook te maken met een overschot aan planten dat we anders weg moeten gooien. Bij Bunnik geloven we: 'In ieder huis een Bunnik Plant' en daarom kwamen we vrijdag met het idee om planten uit te delen aan bewoners in de buurt. De dozen (gesponsord door Twinpack) en flyers werden besteld. De bestelwagen mochten we lenen van de Driesprong en er waren genoeg medewerkers van Bunnik die het leuk vonden om mee te helpen. 

 
Dinsdagochtend startte de campagne onder de naam: 'Geen hand, maar een plant'. De dozen werden geprint en gevuld in één van onze kassen en daarna gingen we op weg. De wagen moest meerdere keren heen en weer rijden om de 500 dozen, waarmee we zijn gestart, op de plek van bestemming te krijgen. De ontvangers waren allemaal erg enthousiast en dankbaar. Toen we even later door de wijk liepen waren al veel vensterbanken gevuld met onze plantjes. Deze week en aankomende week zullen wij nog meer planten uitdelen en nog meer mensen blij maken, want van planten word je blij!
 
In de doos zit een mix van zes planten in paasstijl, die zorgen voor een gezonde leefomgeving. Zo zorgen ze voor betere luchtkwaliteit, stabilisatie en reductie van CO2 levels, verlaging van stress en spanning en verhoging van concentratie. Handig voor als je in deze tijd thuis werkt!

Op social media kun je nog meer beeldmateriaal en reacties terug vinden onder de hashtag #GeenHandMaarEenPlant

Naar overzicht