Werken bij Bunnik logo
Bunnik Plants Bunnik Creations

Werken Bij Bunnik

Werk moet vooral leuk zijn. Bij ons kent iedereen elkaar. Iedereen is gelijk en waardevol. Wij zijn samenwerkers en doorpakkers. Wij selecteren alleen TOP'ers, Teamspelers, Ondernemende mensen en Professioneel. Bij ons hoor je: “Top, let's go!" i.p.v. “wordt lastig". Wij zijn jong en gedreven. Werken niet met bonussen of provisie. Dat past niet bij ons. Wel werken wij met winstdeling. Kom meedenken, kom beslissen, kom innoveren. Kom met ons de wereld een beetje mooier maken.

Bekijk onze vacatures

Even voorstellen

Bij Bunnik zijn we dol op ondernemen: we houden van aanpakken en handen uit de mouwen. Tegelijkertijd zijn we begaan met onze omgeving: we vinden het belangrijk dat onze onderneming op welke manier dan ook, bijdraagt aan een betere wereld. We organiseren en steunen sociale initiatieven en we zijn altijd op zoek naar duurzame oplossingen, in de breedste zin van het woord. Niet vanuit liefdadigheid of een wettelijk kader, maar vanuit onze overtuiging.

> 750.000 plantjes per week

> 750.000 plantjes per week

Met Bunnik Plants leveren wij iedere week meer dan 750.000 plantjes uit naar onze klanten!

> 80 containers per week

> 80 containers per week

Vanuit Bunnik Creations verzorgen wij voor onze klanten gemiddeld meer dan 80 containers met producten per week.

Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

De Bunnik bedrijven zijn erkend leerbedrijf. Zo garanderen wij een goede opleiding van stagiairs welke bij ons aan de slag gaan!

> 200 Collega's

> 200 Collega's

Bij de Bunnik bedrijven werken in totaal meer dan 200 collega's. Met zijn allen zorgen wij dat de planten en producten in topkwaliteit en op tijd bij onze klanten zijn.

Lokale betrokkenheid

Lokale betrokkenheid

Wij zijn betrokken bij onze omgeving. Zo organiseert de Rotary bij ons 'Bridge in de kas', hebben we een Kerstnachtmis en verzorgen we met enkele andere bedrijven de intocht van Sinterklaas in Bleiswijk.

Actieve Personeels- vereninging

Actieve Personeels- vereninging

Onze personeelsvereniging weet ook van aanpakken. Zo hebben wij een jaarlijkse barbecue, doen we mee aan de Leo Ammerlaan loop en Ride for the Roses. Verder is er natuurlijk een sinterklaasfeest!

Onze vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar TOP’ers! Ben jij een Teamspeler, Ondernemend en Professioneel en op zoek naar een baan in de productie, inkoop, verkoop, teelt, logistiek, marketing, administratie etc. bij een dynamisch bedrijf die over de hele wereld zaken doet? Reageer dan; ook als je geen vacature ziet staan.

Stagemogelijkheden zijn er bij Bunnik volop. Wij zijn een erkend leerbedrijf voor MBO-stages maar ook HBO-stagiaires zijn van harte welkom, op alle afdelingen binnen ons mooie bedrijf.

Junior Commercieel medewerker

Bunnik Creations

Je werkzaamheden bestaan uit het inkopen en verkopen van ons uitgebreide assortiment decoratiematerialen.
Bekijk vacature

ICT medewerker

Bunnik Plants

In deze rol ben je met je team verantwoordelijk voor de optimalisatie van alle ICT-aangelegenheden.
Bekijk vacature

Quality Control Agent

Bunnik Creations

Your job is to visit production factories of our suppliers to perform Quality checks of our purchased goods.
Bekijk vacature
Wat medewerkers zeggen:

Fijne collega’s, geen dag met tegenzin naar mijn werk, grote mate van vrijheid om je werkzaamheden in te vullen, alle kansen om je te blijven ontwikkelen.

Trea SonneveldBunnik Plants